Skulptur beton

Se et lille udvalg af alle de flotte, fantastiske og fantasifulde betonfigurer, der over tiden er lavet med dekorationsbeton. Alt fra Halloween græskar, nisser og påskekyllinger til kanoner, dele til goldbaner og skulpturer af mennesker i naturlige størrelser. Med MakeMake dekorationsbeton kan du lave din egen skulptur til hjemmet eller skulptur til haven. Med vores specialbeton kan du modellere betonen op og let bygge vejrbestandige og holdbare figurer. Dekorationsbeton er 3 x gange så stærk som den gængse beton og frostsikker, så du kan roligt lave figurer til både indendørs og udendørs brug.

Pynt haven eller hjemmet med hjemmelavede betonfigurer. Du kan både finde inspiration og vejledning her på siden, men også på vores youtube-kanal, hvor vi laver film der guider dig igennem brugen af vores produkter, og på vores facebookside eller facebook-gruppe.
 

Galleri og inspiration til skulptur beton

Dekorationsbeton har en god vedhæftningsevne og du kan derfor lægge den på en lang række materialer. Vi arbejder ofte i flamingo / styrofoam da det er let at bearbejde og er meget let, så ens figur ikke bliver helt så tung, men du kan også lægge det på mange andre materialer.

 

Hvis du ønsker at lægge betonen på et glat materiale, f.eks. pvc-rør kan det være en fordel at give røret en omgang med sandpapir, så overfladen bliver mere ru og betonen få mere at hæfte fast i.

Betonen hæftet ikke på plastik, så hvis du ikke ønsker at den sætter sig fast til det emne (f.eks. en skål) du arbejder på, kan du lægge plast imellem. Dette betyder også at du kan lægge betonen på f.eks. balloner og pilatesbolde og så fjerne ballon eller pilatesbold, når betonen er tør.

 

Klik på billederne for at se dem i stor udgave (OBS! åbner i en ny fane)