Handelsbetingelser

Generelle oplysninger

MakeMake

Pramvej 7

8940 Randers SV

CVR: 39641259

info@makemake.dk

Tlf. 86422626

 

Der tages forbehold for tastefejl og manglende priser.


Betaling
På makemake.dk har du mulighed for at betale med Mobilepay, ViaBill og flg. betalingskort: Dankort, Visa Dankort, Visa, Visa Electron, Mastercard, Maestro.

 

Ved bankoverførsel, check el. lign. er du ikke beskyttet af indsigelsesordningen.

Beløbet hæves først på dit kort, når varen afsendes.

Levering
Makemake.dk sørger for levering med GLS.

Du har mulighed for at vælge levering til pakkeshop, flexlevering eller levering til erhvervsadresse. 

Du vælger selv i købsforløbet, hvilken levering du ønsker. Vælger du pakkeshop-levering, kan du selv vælge hvilken pakkeshop, der er nærmest dig. 

Når varen er afsendt fra os, vil du modtage en mail med Track and Trace på alle dine pakker. Vi leverer normalvis inden for 1-2 hverdage. 

Hvis du ikke afhenter ordren inden for 7 dage i pakkeshoppen, vil varen blive returneret tilbage til os. Bemærk at din ordre kan være afsendt i flere pakker. Du vil blive pålagt, at betale returomkostningerne 69,- kr pr. pakke, der er afsendt. 

Fortrydelsesret

Du har som forbruger 14 dages fortrydelsesret, når du handler hos os.
 
Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag, du har modtaget din vare, eller får den sidste vare i fysisk besiddelse, når det drejer sig om en aftale om flere forskellige varer, som er bestilt i én ordre, og som leveres enkeltvis. 
 
Du skal inden 14 dage fra modtagelse give os meddelelse om, at du ønsker at fortryde dit køb. Meddelelsen skal gives ved info@makemake.dk eller tlf. 86 42 26 26 eller ved at benytte standardfortrydelsesformularen . I din meddelelse skal du gøre os tydeligt opmærksom på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret. 
                                                                                                                        
Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen uden samtidig at give os tydelig meddelelse om dette.

Returnering

Du skal sende din ordre retur til os uden unødig forsinkelse, og senest 14 dage efter du har meddelt os, at du ønsker at fortryde dit køb. Du skal afholde de direkte udgifter i forbindelse med varens returforsendelse. Du bærer risikoen for varen fra tidspunktet for varens levering.
OBS! Hvis du benytter DAO til at returnere din ordre, skal du være opmærksom på, at du er ansvarlig for pakken, indtil vi har pakken i hænderne. Dette er vigtigt at notere sig, da DAO lægger pakken ved vores hoveddør og anser herefter pakken som korrekt leveret. Hvis du vil være sikker på, at du returnerer pakken korrekt og at vi får den i hænderne, så anbefaler vi at returnere pakken med GLS.


 

Varens stand, når du sender den retur

Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art. Hvis varen er i samme stand, som den blev modtaget i, krediteres det fulde beløb for varen.
 
Hvis varen er anvendt udover hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi.


Tilbagebetaling af købsbeløbet

Hvis du fortryder dit køb, får du det beløb du har indbetalt til os, for dine varer tilbage. I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne købsbeløbet.
 
Hvis du benytter din fortrydelsesret, refunderer vi alle betalinger for varen, modtaget fra dig, uden unødig forsinkelse og under alle omstændigheder senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget meddelelse om din beslutning om at fortryde denne aftale. Vi gennemfører en sådan tilbagebetaling med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion, medmindre du udtrykkeligt har indvilget i noget andet.
 
Vi kan tilbageholde tilbagebetalingen, indtil vi har modtaget varen retur, med mindre du inden da har fremlagt dokumentation for at have returneret den.

 

Ikke afhentede varer

Henter du ikke pakken inden for fristen på 7 dage og pakken derved bliver sendt retur, vil du som kunde selv skulle betale returfragt og ekspeditionsgebyr på 69,- DKK.  Bemærk at din ordre kan være afsendt i flere pakker, og at du ville skulle afholde returomkostninger på 69 kr pr. pakke, der er afsendt.Hvis du fortryder købet, skal varen sendes til:
MakeMake

Pramvej 7

8940 Randers SV
 
Vi modtager hverken pakker uden omdeling eller pakker sendt pr. efterkrav.
 

Reklamationsret

Al hendvendelse vedrørende reklamation, skal ske foregå over mail, til info@makemake.dk, med udførlig billeddokumentation.

 

Købelovens mangelsregler kan finde anvendelse på varekøb.
 
Når du handler hos os som forbruger, har du 24 måneders reklamationsret. Det betyder, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation. Det er et krav, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd.
 
Du skal reklamere inden for ”rimelig tid” efter, at du har opdaget manglen ved varen. Hvis du reklamerer inden for to måneder efter, at manglen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig.
 
Er reklamationen berettiget, refunderer vi dine (rimelige) fragtomkostninger. Varen skal altid sendes tilbage i forsvarlig emballage, og husk at få en kvittering for afsendelse, så vi kan tilbagebetale dine fragtomkostninger.
 

Varen sendes til:

MakeMake

Pramvej 7

8940 Randers SV

 
Når du returnerer varen, bedes du beskrive problemet så detaljeret som muligt.
 
Vi modtager hverken pakker uden omdeling eller pakker sendt pr. efterkrav.

Persondatapolitik

For at du kan indgå aftale med os, har vi brug for følgende oplysninger:
Navn, adresse, tlf.nr. og e-mailadresse.
 
Vi foretager registreringen af dine personoplysninger med det formål at kunne levere varen til dig.
 
Personoplysningerne registreres hos MakeMake og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes.
 
Den dataansvarlige på makemake.dk er Erik Heiss
 
Som registreret hos Makemake, har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til: info@makemake.dk

 

Klageadgang

Hvis du vil klage over dit køb, skal du rette henvendelse til info@makemake.dk. Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du indgive en klage til Forbrugerklagenævnet såfremt betingelserne herfor er opfyldt. Du finder link her
 

 

PriceRunner Købsgaranti

 

Få dit køb sikret op til 50.000 kroner, hvis noget skulle gå galt i forbindelse med dit køb. Som medlem på PriceRunner får du altid Købsgaranti hos os. Denne ydelse er gratis og gælder for alle medlemmer der er logget ind på PriceRunner.

For dig, der ikke er medlem på PriceRunner og har besøgt os via deres tjeneste, så kan du stadig få dit køb sikret gennem Købsgarantien. Det eneste, du behøver at gøre, er inden for en time at registrere dig på deres hjemmeside. Det koster intet og tager kun et øjeblik. Få dit køb dækket via PriceRunner i dag.

Med PriceRunner Købsgaranti får du erstatning i tilfælde af beskadiget vare, hvis levering af varen udebliver, hvis en vare mangler ved levering eller hvis varen er forkert eller fejlbehæftet. For at Købsgarantien skal gælde, er det nødvendigt at bestillingen er adresseret til dig som forbruger.

Købsgarantien erstatter dig som kunde for både anskaffelses- og fragtomkostninger og den direkte økonomiske skade, du har lidt. For værditab, udeblevne indtægter eller andre direkte eller indirekte omkostninger gives ingen erstatning.

PriceRunner finder du en liste med kategorier, der ikke er dækket af garantien, samt de gældende brugervilkår.

 

Handelsbetingelserne er senest opdateret den 23-08-2018