MakeMake er sammen med ZOOPLY registrerede varemærker fra Heiss Development. Heiss Development har mange års erfaring med udvikling, udstillings- og dekorationsopbygning. MakeMakes hovedformål er at levere materialer og know-how til kreative mennesker. ZOOPLY er leverandør i færdige opgaver til professionelle udstillingsvirksomheder.

Heiss Development bliver drevet af indehaver Erik Heiss, som har udviklet MakeMake-konceptet. Erik bruger sin viden til mange forskellige projekter - en del med MakeMake Modellerbar Dekorationsbeton som omdrejningspunkt. Dette er både med salg til private og professionelle via. denne webshop, samt kurser og undervisning i brugen af MakeMake. Ydermere bruger Erik Heiss og hans team deres erfaring og kreative ideer til at lave store projekter for zoologiske haver, forlystelsesparker, butikker, akvarier og meget andet.
Her bliver MakeMake-materialerne brugt til at lave kunstige træer, klippevægge, stensætninger, bænke samt akvariebaggrunde i en af de mest hårdføre materiale på markedet. Denne afdeling hedder Zooply.dk
 

MakeMake Modellerbar Dekorationsbeton

Grundstenen for firmaet er materialet, MakeMake Modellerbar Dekorationsbeton. Konceptet er udviklet af Erik Heiss, og har uanede anvendelsesmuligheder. Brug det til figurer i haven, skulpturer til hjemmet, havebænke, havebassiner og til store klippevægge. Kun fantasien sætter grænser. Du kan finde inspiration her til dit næste MakeMake-projekt. Betonen er som ler at arbejde med, men skal ikke brændes. Er frostsikker og 3-4 gange stærkere end almindelig beton.

 

Siden MakeMake Dekorationsbeton blev udviklet, er der kommet en del kreative materialer til på webshoppen, såsom vores farvekoncept med Colour Fix og farvepigmenter, der egner sig særligt godt til beton, men også kan bruges som tekstilfarve m.m. Vi har materialer som latex og silikone, der muliggør at lave sine egne afstøbningsforme, samt alginat til 3D afstøbning, hvor man har mulighed for at lave de fineste aftryk af hænder, fødder osv. Listen er ikke udtømmende, men fælles for vores materialer er at de kan bruges til at kreere lige det du går og tænker på.