Skulptur af hoved i beton

Lær at lave din egen unikke betonskulptur med dekorationsbeton.

Denne er lavet af en af vores dygtige kursister - hvis du også vil med på kursus i dekorationsbeton, kan du se en oversigt over kurser her.

 

Figuren bygges op over en grundform af flamingo. Flamingo er relativt nemt at bearbejde plus det vejer ikke så meget, så vi faktisk ender med betonfigurer vi kan løfte og flytte rundt på. Derudover sparer man på betonen. Derefter lægges der MakeMake Dekorationsbeton på af to omgange. Første lag er for at give konstruktionen styrke, og i næste lag laves alle detaljerne. Dekorationsbeton er ideelt til skulptørarbejde grundet de modellerbare egenskaber, kombineret med betonens høje styrke og vejrbestandighed.
Til sidst males der med Colour Fix og farvepigmenter - her blander du selv alletiders slidstærke betonmaling, som let trænger ind i overfladen af betonen, og derfor heller ikke lige kan skalle af igen. Denne skulptur af et hoved er malet sort og har efterfølgende fået bronzepatinering.

 

Hvis du vil se en mere detaljeret vejledning af opbygning med dekorationsbeton, kan du kigge under vores kreative blog, hvor du også har mulighed for at stille spørgsmål.