Zooply er ligesom MakeMake en del af Heiss Development. Zooply er vores kreative entrepenør afdeling, hvor vi laver projekter for forlystelsesparker, zoo, akvarier, private anlæg mm. 

Vi kan skabe kunstige klipper, skulpturer, store træer og meget mere - og vores materialer kan bruges i akvarerier og sammen med dyr. Vi har mange års erfaring og produkterne har en meget stor styrke og holdbarhed, som kan modstå de påvirkninger som der findes i forlystelsesparker og Zoologiske haver, hvor der er mange besøgende.

Regnskovsprojekt i Göteborg

I 2015 og 2016 havde vi fornøjelsen af at stå bag et stort regnskovsprojekt i Universeum i Gøteborg. Centrum for projektet var et 25 meter højt træ, som bla. førte os til Costa Rica for at finde de helt rigtige aftryk til overfladerne af træet. Træet er formet med vores MakeMake dekorationsbeton, som vi laver alle vores projekter i. Du kan i nedestående video se resultatet.
Vi har haft et årelangt samarbejde med Universeum i Göteborg og projekterne forgår i tæt relation. Du kan herunder høre et interview med Jan Westin fra Universerum udtale sig om projektet.Kontakt Zooply

Få taget en snak om dit projekt og kontakt Erik Heiss på telefon 40 14 51 47 eller mail heiss@zooply.dk

Se et lille udsnit af vores projekter herunder


Kunstige klipperOpbygning af akvarier 
Terrarie som væltet træ
Tiger til Københavns Zoo
Haveanlæg med klipper og bassinStort sliktræ til BilkaKomplet regnskovsanlæg til Universeum i Sverige