Spørgsmål
Kan jeg bruge Colour Fix iblandet farvepulver direkte på pu-skum?

Svar
Colour Fix er bedst på beton og ikke god på pu, desværre.



Spørgsmål
Hvor længe skal MakeMake Colour Fix tørre, før det kan komme under vand? Der er grå nr. 1005 farve i, skal det ligge i blød eller er det klar til fisk med det samme?

Svar
Vi plejer at have betonen til at tørre i en uge, før den kommer i vandet. Malingen skal bare tørre i et døgn, så du er sikker på, at den er helt tør. Colour Fixen som du maler med, lukker for beton overfladen, så der kun vil være en minimal stigning i PH-værdien i dit vand. Colour Fix er vandbaseret, men når den først den er tør, er den umulig at opløse igen. Hvis du får det på tøjet, og det når at blive tør, kan det nemt klare en kogevask, det kommer aldrig af.



Spørgsmål
Har lavet en flamingo baggrund til mit 160L akvarium. Har beklædt den med Lip fliseklæb med oxydfarve i. Problemet er at det farver vandet, og jeg vil derfor høre, om i eventuelt har noget, som man kan smøre på, som lukker det inde?

Svar
Du skal bruge MakeMake Colour Fix. Det kan binde farverne til baggrunden.



Spørgsmål
Hvordan har MakeMake det med at blive brugt under vandoverfladen – er der nogen afvaskning af farvestof/giftpåvirkning fra farvestof etc. Eller påvirker det vandet/fiskelivet på nogen måde?

Svar
MakeMake kan bruges under vand. Der bliver lavet mange akvariums baggrunde mm. i MakeMake. Der er naturligvis ingen giftige stoffer i vores materialer. Farverne blandes med Colour Fix, som binder farverne til betonen. Det er meget holdbart.



Spørgsmål
Kan Colour Fix tåle frost?

Svar
Colour Fix skal opbevares frostfrit.