Du er her: Skip Navigation LinksHjem \ Om MakeMake Vis som: ListeGitter

Om MakeMake

MakeMake er sammen med ZOOPLY registrerede varemærker fra Heiss Development. Heiss Development har mange års erfaring med udvikling, udstillings og dekorationsopbygning. MakeMake's hovedformål er at levere materialer og know-how til kreative mennesker. ZOOPLY er leverandør i færdig opgaver til professionelle udstillingsvirksomheder.

Heiss Development bliver drevet af indehaver Erik Heiss. Som har udviklet MakeMake konceptet, og bruger sin viden til mange forskellige projekter de fleste med MakeMake-beton som omdrejningspunkt. Både med salg til private og professionelle via denne webshop og kurser og undervisning i brugen af MakeMake. Ydermere bruger Erik Heiss og hans team deres erfaring og kreative ideer til at lave store projekter for zoologiske haver, forlystelsesparker, butikker, akvarier og meget andet.
Her bliver MakeMake materialerne brugt til at lave kunstige træer, klippevægge, stensætninger, bænke samt akvariebaggrunde i en af de mest hårdføre materiale på markedet. Denne afdeling hedder Zooply.dk

MakeMake dekorationsbeton

Materialet der er grundstenen for firmaet hedder MakeMake modellerbar dekorationsbeton. konceptet er udviklet af Erik Heiss, og har uanede af anvendelsesmuligheder. Brug det til figurer i haven, skulpturer til hjemmet, havebænke, havebassiner og til store klippevægge. Kun fantasien sætter grænser. Du kan finde inspiration her til dit næste MakeMake-projekt.
Betonen er som ler at arbejde med, men skal ikke brændes. Er frostsikker og 3-4 gange stærkere end almindelig beton. 


MakeMake - Pramvej 7 - 8940 Randers SV - Tlf. 86 42 26 26 - CVR: 39641259 - Sitemap
Vis kurv Skjul kurv 0,00 DKK Du har 0 produkt(er) i din kurv
DankortEuroCard / MasterCardMaestroVisaVisa Electron

Tak

Følgende produkt(er) er nu lagt i kurven

Køb mere
Klik her for vores mobilside